Vacatures

Transport manager

Onze afdeling Customer Relations & Support is op zoek naar een:

Transport Manager EMEA met lef!

32-40 uur per week

Stroomt de logistiek door je aderen en gaat je hart sneller kloppen van complexe uitdagingen? Heb jij daarnaast meerdere jaren ervaring in de internationale transportwereld en weet jij continue een toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten tegen de juiste prijs? Dan zij wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Transport Manager ben je verantwoordelijk voor de transportnetwerken van onze pakket- en bulkstromen. Je draagt zorg voor de ontwikkeling en strategie van onze transport dienstverlening, zowel voor de Parcel koeriers als voor het bulktransport.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Je ontwerpt en optimaliseert een transportnetwerk op basis van de ontwikkelde strategie en modellen.
  • Je onderhandelt met vervoerders en partners over de service en prijs gebaseerd op SLA’s.
  • Je managet het Parcel netwerk, levert periode analyses van de performance, doet voorstellen ter verbetering van service en kosten en legt dit vast in contracten.
  • Je presenteert logistieke oplossingen bij klanten in binnen- en buitenland.

Wie ben jij?

Je bent geen standaard Transport Manager, je wordt blij van het aangaan van langdurige partnerships waar structureel toegevoegde waarde wordt gecreëerd door intensieve samenwerking. Je hebt oog voor performance management en verbeteringen. Long term, niet van de kortetermijnwinsten. Flexibel, meebewegen met klanten en leveranciers voor het beste resultaat. Dit zorgt ervoor dat jij met een voldaan gevoel de deur achter je dicht trekt of je zoom meeting afsluit.

Wat kun je van ons verwachten?

Binnen een professioneel en gespecialiseerd team krijg je de ruimte om een brede Transport Managers rol te vervullen, zodat ook jij als individu en professional kan blijven ontwikkelen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je met een grote glimlach aan je dag begint, hebben wij natuurlijk ook een goed geregeld arbeidsvoorwaardenpakket!

Interesse?

Is je interesse gewekt, stuur ons dan een korte reactie. Jouw CV zegt al veel over jou als persoon, en van een lange (standaard) motivatiebrief wordt niemand blij. Zet kort op papier hoe wij jou kunnen binden en boeien, en welke energie jij mee neemt naar Forever Direct.

Op 28 oktober storten we ons op de binnengekomen sollicitaties en gaan we iedereen voorzien van terugkoppeling. Maar weet alvast dat we onze eerste kennismakingsgesprekken plannen op 5 november en 6 november.

Voor onze collegarecruiters: we gaan het eerst zelf proberen te vervullen 😉