Onze afdeling IT is op zoek naar:

Een Servicedesk Medewerker waar we op kunnen rekenen!

32 – 40 uur

Ben jij de Servicedesk Medewerker die altijd klaar staat voor zijn of haar collega’s? Trouble in paradise? Niet voor lang! Jij komt meteen in de actiestand en bent de held van de dag als iedereen weer ongestoord kan zoomen en de logistieke afdeling weer op digitale rolletjes loopt!

Wat ga je doen?

Jij neemt de vragen en problemen van je collega’s aan en registreert ze. Vaak bén jij de oplossing, maar gaat ook op onderzoek uit waar de oorzaken van de problemen liggen om ze volgende keer te voorkomen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Aannemen en registreren van problemen, deze weten te prioriteren naar aard en omvang
  • Systematisch vastleggen van de stappen conform procedures
  • Bewaken van de voortgang en het informeren van je collega over de status
  • Uitvoeren werkzaamheden rond de plaatsing en verhuizing van computer en randapparatuur
  • Verzorgen van de distributie hard- en software naar collega’s
  • Uitvoeren van installatie en herstelwerkzaamheden
  • Je draagt zorg voor de interne documentatie voor de Servicedesk

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO4 opleiding op het gebied van ICT en al meerdere vlieguren gemaakt als Servicedesk Medewerker. Jij krijgt een flinke dosis energie als je een probleem op de meest efficiënte manier hebt opgelost. Je bent sterk in je communicatie en zorgt ervoor dat je je collega’s goed up-to-date houdt.

Wat kan je van ons verwachten?

Je krijgt een team vol ervaring en gezelligheid! Zo ongeveer 250 andere leuke collega’s in het Warehouse en kantoor. We geven je de ruimte om je zo breed mogelijk te ontwikkelen in je rol als Servicedesk Medewerker en een arbeidsvoorwaardenpakket waar je een glimlach van krijgt! Dit bevat onder andere een marktconform salaris, 27 vakantiedagen en daarbij de mogelijkheid om 5 vrije dagen extra te kopen.

Interesse?

Is je interesse gewekt, stuur ons dan een korte reactie. Jouw CV zegt al veel over jou als persoon, en van een lange (standaard) motivatiebrief wordt niemand blij. Zet kort op papier hoe wij jou kunnen binden en boeien, en welke energie jij mee neemt naar Forever Direct. Tot 18 januari heb je de mogelijkheid om te solliciteren en de eerste gesprekken vinden plaats op 21 januari.