Sardha Mahabier

Senior finance assistant

Mijn naam is Sardha Mahabier. Ik ben werkzaam bij Forever Direct op de afdeling Finance. Ik woon samen met mijn vriend en ik heb een zoontje van twaalf jaar. Mijn hobby’s zijn hardlopen, uit eten gaan en lekker een wijntje drinken, ik hou van gezelligheid.

Ik werk sinds 1 maart 2012 bij Forever Direct. Forever Living Products ontwikkelt en produceert producten op basis van aloë vera ten behoeve van een gezonde levensstijl, persoonlijke verzorging en cosmetica. Daar liggen mijn interesses, dus ik dacht ‘deze job wil ik zo graag!’
Inmiddels ben ik van junior finance assistant doorgegroeid naar senior finance assistant. Ik doe veel op het gebied van banken, crediteuren, debiteuren, bijbehorende rapportages enzovoorts. Administratie is echt mijn ding!

Mijn favoriete Forever Living product: Forever Bright (tandpasta), Aloe Vera Gel en Gelly.

Mijn dag, mijn uitdagingen

Mijn dag

Als ik ’s ochtends op kantoor kom dan start ik mijn PC op en ga ik koffie halen. Ik heb altijd een planning voor de hele week en probeer me daar ook aan te houden. De dagelijkse werkzaamheden op het gebied van banken, crediteuren, debiteuren en bijbehorende rapportages moeten gedaan worden en de tussentijdse uitdagingen geef ik gepaste prioriteit.

Mijn uitdagingen

Omdat FD nog steeds snel groeit, zijn er op financieel gebied zeker uitdagingen. Ik wil altijd alles begrijpen en uitzoeken en zoek naar mogelijkheden om de interne en externe klant tevreden te stellen. Wanneer dit lukt, geeft me dat altijd een goed gevoel.

De uitdaging voor Forever Direct

Het onderhouden en tevreden houden van de FBO’s (Forever Business Owners). Dat zijn de mensen die onze producten kopen en verkopen. Het goed laten verlopen van de ontwikkeling en uitbreiding van FD zie ik ook als uitdaging, maar samen staan we sterk en gaat dit zeker lukken!