Pei-Pei Pham-Liang

Key Accountmanager

Mijn naam is Pei-Pei. Ik ben 30 jaar en getrouwd met Vu. Ik heb 2 prachtige zonen, shop graag, hou ervan om series te kijken, met vriendinnen uit te gaan eten en natuurlijk met de kinderen leuke dingen te doen.
Ik werk nu 1,5 jaar bij Forever Direct als Key Accountmanager. Mijn portefeuille bestaat uit 24 BULK landen (bevoorrading van landen) en Duitsland/Oostenrijk als Order Fulfilment land (directe levering d.m.v. pakketvervoer). Ik stem de prognoses, promoties, nieuwe productintroducties met de landen af en begeleidt ze daarbij.

Ik kreeg de kans om een bijdrage te leveren aan de nieuw opgezette afdeling binnen een jong, snel groeiend en innovatief bedrijf, waarbij de omgang met collega’s heel informeel is. Het voelt als familie!

Mijn favoriete Forever Living product: Shampoo, Bits and Peaches en de Aloe Gelly.

Mijn dag, mijn uitdagingen

Mijn dag

Ik kom binnen en check mijn mail voor belangrijke punten die gelijk opgepakt dienen te worden. Daarna heb ik een call met mijn OF land om de laatste afstemming te doen voor de promotie die volgende week start. We bespreken de uitdagingen die ik per mail bevestig. Ik bereid me daarna voor op de forecasting meeting en neem contact op met het land om het geconstateerde met het land te bespreken. Dat leg ik dan weer vast, om alles goed te kunnen reproduceren. Mails afwerken en daarna naar huis…

Mijn uitdagingen

Als Key accountmanager balanceer je tussen de wensen van de klant en de leverbaarheid van de dienst. Dat brengt elke dag uitdagingen met zich mee!

De uitdaging voor Forever Direct

De groeiende verkopen op een stabiele manier te ondersteunen.