Leon Koese

HR adviseur

Hey, ik ben Leon, 50 jaar jong en samenwonend. Ik doe aan hardlopen en pruts aan mechanische uurwerken. Ik werk nu 2.5 jaar bij Forever Direct. Kreeg direct het goede gevoel tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Als HR-adviseur werk ik met 3 collega’s op de HRM-afdeling.

FD is een jong bedrijf en is heel hard gegroeid in de afgelopen jaren. Dat maakt dat je de spelregels over het werken met elkaar duidelijk moet vaststellen. Een mooie uitdaging voor mijn afdeling! Het mooie is dat er geen gevoelsmatige rangen en standen zijn bij FD en dat iedereen informeel met elkaar omgaat. De eerste woorden die me te binnen schieten over de cultuur van FD zijn teamwerk, beweging en flexibiliteit. En, gelukkig maar, ook: gezellig!

Mijn favoriete Forever Living product: Aloe Propolis Creme

Mijn dag, mijn uitdagingen

Mijn dag

Ik voer sollicitatiegesprekken, maak functiebeschrijvingen, ontwikkel procedures op HR gebied (bijvoorbeeld ten aanzien van ARBO of verlof), heb veel contacten met collega’s over HR onderwerpen. Vooral vanwege dat laatste ziet elke werkdag er weer anders uit!

Mijn uitdagingen

Het duidelijk vaststellen van de ‘spelregels’ over het werken bij FD.

De uitdaging voor Forever Direct

De grootste uitdaging voor FD ligt in het naaste partner van de klant worden. Logistiek zijn we goed. Nu moeten we gaan werken aan het verder ‘ontzorgen’ van de klanten, waarbij diens wensen leidend zijn. HR speelt daarin óók een rol: als de ‘spelregels’ om te werken bij FD goed voor elkaar zijn, kun je prettig werken en dat straal je dan uit, óók naar de klant!