Jusuf Saldic

Warehouse Coördinator VAS

Ik ben 27 jaar oud, ongehuwd. Sinds 2012 werk ik bij Forever Direct, inmiddels als coördinator op de VAS-afdeling (Value Added Services) én als praktijkbegeleider. Ook zit ik in de OR. Waarom ik voor FD heb gekozen? Omdat het een groeiend bedrijf is met veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarnaast is ‘het gevoel’ heel belangrijk; het is niet dat ik naar mijn werk ga en dat ik wel zie hoe het gaat. Nee, elke dag heeft weer nieuwe uitdagingen! Zoals het meedenken aan procesverbeteringen en ervoor te zorgen dat alle producten op tijd en zo kwalitatief mogelijk gelabeld worden. De klant moet kunnen zien dat onze producten met beleving zijn verwerkt. Dat kan alleen als je in een superteam werkt waarbij iedereen voor elkaar klaar staat. Dat is eigenlijk ook een belangrijke kernwaarde van FD; afspraak is afspraak en we helpen elkaar. Hoe mooi is dat!

Mijn favoriete Forever Living product: Heat Lotion

Mijn dag, mijn uitdagingen

Mijn dag

Ik hou mezelf bezig met het dagelijkse proces, dus het aansturen van mensen en naar het proces kijken of er verbeteringen zijn. Ook zorg ik ervoor dat iedereen aan het werk kan blijven.

Mijn uitdagingen

Er zijn genoeg uitdagingen bij FD, zoals meedenken met procesverbeteringen en ervoor zorgen dat alle producten op tijd gelabeld worden en dat het product er goed uitziet. De klant moet kunnen zien dat het met beleving is verwerkt.

De uitdaging voor Forever Direct

Om niet alleen je eigen proces te verbeteren maar ook meedenken met collega’s van andere afdelingen en zo efficiënt mogelijk omgaan met de groei die we meemaken.