Jeroen Hartenberg

DTP’er

Ik ben Jeroen, 32 jaar, getrouwd en vader van een prachtige zoon. Mijn hobby’s zijn tekenen, films kijken en gamen op de PC. Sowieso zijn computers een hobby, net als fotografie. Ik werk nu meer dan 5 jaar als DTP-er bij Forever Direct en ontwerp labels voor onze producten. Daarnaast hou ik me bezig met tekstbewerking. De labels moeten voldoen aan de huidige EU-wetgeving, vandaar dat ik veel met collega’s van de Regulatory-afdeling schakel.

Forever Direct is een heel dienstbare organisatie. Professioneel maar ook informeel, vrolijk en familiair. We investeren voortdurend in het verbeteren van de interne en externe relaties. Dat merk je. En dat er tussen het harde werken door ook flink gelachen kan worden, vind ik heel belangrijk!

Mijn favoriete Forever Living product: Forever Bright Toothpaste (de beste tandpasta die er is!)

Mijn dag, mijn uitdagingen

Mijn dag

Mijn dag begint met het lezen en beantwoorden van mijn email. Vervolgens werk ik aan het huidige lopende labelproject. Dit varieert van kleine label updates tot de herziening van hele productlijnen en de jaarlijkse introductie van een serie compleet nieuwe producten. Daarnaast ben ik in constant overleg met mijn directe collega’s van Regulatory Affairs.

Mijn uitdagingen

Zo min mogelijk labels maken voor de verschillende landen omdat dit zo belangrijk is voor de operatie (minder SKU’s in ons warehouse).

De uitdaging voor Forever Direct

De snelle groei van de business en de opslagruimte die daarvoor nodig is, is denk ik een uitdaging voor FD. Ook interne communicatie tussen de verschillende afdelingen kan altijd verbeterd worden, maar dit geldt denk ik voor de meeste grote bedrijven.