Ashwan Bissumbhar

Product Manager
Ik ben Ashwan, 29 jaar en pas getrouwd. Mijn hobby is (zaal)voetbal maar ook het spelen van bordspellen met familie en vrienden. Ik werk nu ruim anderhalf jaar met veel plezier bij Forever Direct, een ambitieuze internationale organisatie met veel potentie. Door de enorme groei gaat (sales)data steeds een belangrijkere rol spelen in het ondersteunen van alle Forever Living collega’s wereldwijd. Met als doel om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Een hele uitdaging, die ik graag elke dag weer aan ga!

Ik hou van de open en informele cultuur van Forever Direct en herken een hands on mentaliteit in de samenwerking. We definiëren doelen en actieplannen om resultaten te bereiken! Maar het belangrijkste zijn mijn collega’s die elke dag het verschil maken zodat Forever Business Owners op tijd hun producten krijgen!

Mijn favoriete Forever Living product: 196 Forever Freedom

Mijn dag, mijn uitdagingen

Mijn dag

Geen dag is hetzelfde, dat is één ding wat zeker is. Mijn dag draait voornamelijk om collega’s bij Forever Direct en Forever Living International te ondersteunen met analyses waardoor een weloverwogen beslissing genomen kan worden. Denk bijvoorbeeld aan: NPD, Master Order naar fabrieken en in- en uitfaseren van producten.

Mijn uitdagingen

Een juiste forecast is in mijn ogen het vertalen van verkoopcijfers naar behoefte aan producten, voor een groot deel met historische verkoopdata en marktinformatie. Juist alle ontwikkelingen accuraat verwerken naar een forecast is de grote uitdaging! Zeker als je bedenkt dat we ruim 85 landen bedienen met een scala aan producten en diensten!

De uitdaging voor Forever Direct

Tijdens een presentatie werden foto’s gepresenteerd van een mammoettanker die groot/stabiel/log is en die van een speedboot die klein/snel/flexibel is. De vraag was: wie zijn wij? Bottom line, het is per situatie verschillend, de ene keer wordt er verwacht dat we een mammoettanker zijn en de andere dag een speedboot. Mooie uitdaging, nietwaar?