350 basisproducten

350 basisproducten

De Aloë Vera plant is de basis voor een breed assortiment van inmiddels 350 producten
die door ons moederbedrijf Forever Living Products worden geproduceerd. Onze producten worden gemaakt van het meest waardevolle aloë vera soort voor de mens: de Barbadensis Miller. De pure aloë vera gel van dit ras wordt handmatig uit elk blad gefileerd. Zo zorgen wij ervoor dat we enkel de hoogste kwaliteit aloë vera gel in onze producten gebruiken.

Aloë vera heeft krachtige voordelen die helpen er beter uit te zien en je beter te voelen. Van het ondersteunen bij de spijsvertering en het bevorderen van natuurlijke energie tot aan het kalmeren en verzorgen van de huid dankzij onze vitamine C rijke Aloe Vera Gel. Pure aloë vera gel is de kern van alles wat we bij Forever doen.

1.500.000 dozen per jaar

1.500.000 dozen per jaar

Naast de bulkleveringen verzenden we ruim 1.500.000 dozen per jaar naar onze distributeurs, de Forever Business Owners in Benelux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Frankrijk en Scandinavië. Elke doos heeft een unieke inhoud en is met zorg samengesteld. Dat vraagt om precisie en efficiëntie.

State of the art technologie
We beschikken over een van de meest geavanceerde sorteer- en picktechnologieën ter wereld. Een systeem genaamd cubing bepaalt welke verzenddoos het beste kan worden gebruikt op basis van het gewicht en de afmetingen van elk product in de bestelling. Het systeem berekent automatisch de maat van de verzenddoos of verdeelt de bestelling in meerdere kleinere pakketten. Het pick by light systeem vereenvoudigt het orderverzamelproces door bij elk productstation een lampje op te lichten om te laten zien welke producten aan een order moeten worden toegevoegd. Zodra de producten op een station zijn toegevoegd, gaat het licht uit en gaat de doos naar het volgende station totdat de bestelling is voltooid. Inspecties worden zowel met de hand als met behulp van gespecialiseerde technologie uitgevoerd om ervoor te zorgen dat elk product op de beste manier is verpakt om elke bestemming ter wereld in perfecte staat te bereiken.

Naar ruim 100 landen

Als levensader van Forever’s wereldwijde verbinding
zijn wij verantwoordelijk voor de distributie van
producten naar meer dan 100 landen in Europa,
het Midden-Oosten en Afrika. Het is onze missie
om op tijd te leveren, volgens de juiste afspraken
en specificaties. Elke dag hebben wij complexe
logistieke uitdagingen en creëren wij oplossingen,
rekening houdend met de wet- en regelgeving die
per regio en land kan verschillen

Als levensader van Forever’s wereldwijde verbinding zijn wij verantwoordelijk voor de distributie van producten naar meer dan 100 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het is onze missie om op tijd te leveren, volgens de juiste afspraken en specificaties. Elke dag hebben wij complexe logistieke uitdagingen en creëren wij oplossingen, rekening houdend met de wet- en regelgeving die per regio en land kan verschillen

Ontdek nog meer over ons