Over Forever Living Products

Over Forever Living Products

Opgericht in
1978

Forever Living Products, in 1978 opgericht door Rex Maughan en inmiddels miljarden dollars waard, is een bedrijf dat honderden wellness- en schoonheidsproducten produceert en verkoopt over de hele wereld. Forever Living Products is nog steeds in privébezit. Het is meer dan een bedrijf, het is een familie waarvan iedere collega onderdeel is.

Rex Maughan

In 1978 nodigde Rex Maughan naaste familie en
vrienden uit voor de eerste Forever Living Productsbijeenkomst
in Tempe, Arizona. Daar onthulde hij een
revolutionair en op maat gemaakt plan – bied de beste
verbruiksgoederen aan het publiek, producten waarvan
bewezen is dat ze wellness en gezondheid blijvend
bevorderen, en laat de producten en de mensen die ze
proberen en gebruiken hun ervaring delen.

Van plant tot product naar jou

Sinds 1978 streeft Forever Living Products ernaar de beste natuurlijke bronnen te vinden voor jouw gezondheid en persoonlijke verzorging. Wij delen deze graag met de wereld en hebben een passie om anderen te helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen. We zijn er trots op dat wij de grootste teler van aloë vera ter wereld zijn en dat wij onze eigen aloë velden, productiefaciliteiten, onderzoek en ontwikkeling, kwalititeitscontrolelaboratoria en onze eigen distributiekanalen bezitten. Zo zijn wij er zeker van altijd de beste kwaliteit te leveren. Alles van plant naar product voor jou.

Meer dan 350 producten

Meer dan 350 producten

Forever Living worldwide

Miljoenen mensen in meer dan 160 landen hebben de voordelen van de aloë vera producten van Forever ontdekt om hen en hun gezin te helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen. Gebruik de kaart om te ontdekken hoe Forever’s internationale activiteiten al meer dan 40 jaar constant zijn gegroeid.