Met gebroken harten kondigen we het overlijden van Rex Maughan aan. We weten dat dit nieuws voor velen als een schok zal komen en we zijn ons daar bewust van, en onze liefde gaat uit naar ieder van jullie.

Rex zal herinnerd worden als een echtgenoot van Ruth, een vader van Todd, Soni en Gregg. Een grootvader van 12, een overgrootvader van 16, een ondernemende reus en vriend van miljoenen. Hij was tevreden in elke omgeving; in aanwezigheid van royalty’s, op een heuvel op een van zijn ranches of gewoon dwalend over een straat in zijn geliefde Samoa.

Geboren in een boerenfamilie in Soda Springs, Idaho, groeide hij op. Vanuit die bescheiden start heeft hij een imperium gebouwd dat miljoenen mensen heeft geraakt. Hierbij verloor hij nooit zijn liefde voor de gemeenschap en de mensen om hem heen. Hij herinnerde zich namen, omhelsde iedereen en had altijd tijd om te luisteren. Zijn nalatenschap zal er een zijn van hoop en liefde die zich naar alle uithoeken van de wereld heeft verspreid.

Velen van jullie vragen zich misschien af wat jullie kunnen doen om te helpen en dat waarderen we enorm. Voor nu vragen we dat je dierbaren omhelst, je degene bent die als eerste sorry zegt en naar mogelijkheden zoekt om de mensen om je heen te dienen. Voor degenen bij Forever, we weten dat Rex je zou vertellen om met meer mensen te praten en nooit te vergeten dat de Power of Forever de Power of Love is.

We begrijpen dat velen zullen willen deelnemen aan de afscheidsdiensten van Rex. Vanwege COVID-beperkingen wordt verwacht dat dit een intieme familiebegrafenis en een wereldwijde digitale Celebration of Life zal zijn.
Meer details zullen in de komende dagen worden gedeeld.

We houden van jullie allemaal,
De familie Maughan