Vacatures

Aloë Vera Of Europe (AVE)

F.I.T. jij met ons?

Forever in Transitie: op naar customer en employee delight!

Aloë Vera Europe (AVE) is onderdeel van moedermaatschappij Forever Living Products International, wereldwijds grootste teler, producent en distributeur van Aloë Vera producten. AVE is opgericht in oktober 2017, gevestigd in Oud-Gastel en is verantwoordelijk voor de productie van diverse producten waaronder het core product de Aloe Vera Gel.

Om het gehele operations proces verder vorm te geven op een service excellence manier, zijn wij op zoek naar een hands-on, verbindende en motiverende:

Manager Operations

Wil jij jouw waardevolle ervaring op het gebied van operations & supply chain inzetten? Wil jij de leidinggevende capaciteiten binnen onze organisatie vergroten met jouw coaching skills? Ben jij initiatiefrijk en weet jij kansen om te zetten in concrete acties? Wil jij werken aan de professionalisering van het bedrijf omdat deze van een startup naar scale-up gaat?

Lees dan verder om te kijken of deze functie voor jou is.

Doel van de functie

Je bent verantwoordelijk voor contacten en contracten van logistieke dienstverleners, ingrediënten leveranciers en product locaties in Europa en het begeleiden van het team bestaand uit vier medewerkers, Senior Finance Specialist, Supply Chain Specialist, Quality Specialist en Administratieve Support.

Wat doe je in hoofdlijnen? Taken en verantwoordelijkheden

 • Supply Chain: je houdt toezicht op de juiste AVE supply chain planning, inclusief de contacten met externe organisaties (specifiek: ons hoofdkantoor van Aloë Vera in Amerika en Nederland (Forever Direct), contract manufacturiers, logistieke dienstverleners en ingrediënten leveranciers)
 • Operations: je onderhoudt contacten met fabrieken met als doel het verkrijgen van juiste inzichten om aanbevelingen te doen voor de strategie van AVE. Tevens het monitoren van de performance van de fabrieken om te zien of deze in lijn zijn met de gemaakte afspraken op het gebied van efficiency en kostenniveau.
 • Ontwikkelen processen en systemen: je ordent en uniformeert de huidige processen (al dan niet ondersteund door IT-oplossingen). Denk hierbij aan het verbeteren van het transport- en documentatieproces met als doel het verbeteren van de efficiency.
 • Quality: je ondersteunt de optimalisatie van het quality proces rondom kwaliteitsadministratie, kwaliteitscontrole en contacten met leveranciers.
 • Finance: je ondersteunt de optimalisatie van het administratieve proces rondom voorraadadministratie en grootboek door op te treden als sparringpartner.
 • People Management: je treedt op als hiërarchisch en operationeel leidinggevende (en waar mogelijk ook functioneel) voor de AVE medewerkers.
 • Coaching: je zorgt voor een coachende leiderschapsstijl. Binnen Forever Direct zijn we fan van Service Excellence van Jean-Pierre Thomassen en Eric de Haan. We verwachten dat je als leidinggevende team coacht en ontwikkelt.

Jouw F.I.T met Forever Direct:

 • Je wordt ambassadeur van onze S.M.I.L.E. cultuur: Serve with Leadership, Measure your success, Inspire others, Love your team & Customers, Excel at what you do!
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO -opleiding bij voorkeur richting Supply Chain en Operations en je brengt minimaal 5 jaar relevante werkervaring mee, ook binnen een internationale omgeving.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt een goede beheersing van MS Office en je bent bekend met ERP systemen.
 • Je beschikt over de volgende competenties: je bent hands-on, communicatief vaardig, initiatief- en vindingrijk, organisatie sensitief, planning & organiseren en analytisch.

F.I.T. Forever Direct met jou?

 • Je krijgt bij je start een jaarcontract voor 40 uur per week met een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden;
 • Je gaat werken in een dynamische internationale omgeving waar volop gebouwd wordt aan de toekomst;
 • Je krijgt alle ruimte om samen te werken aan de droom van FD: Een inspirerend voorbeeld worden op het gebied van Service Excellence.

Hebben we een F.I.T.? Solliciteer dan nu of bel voor vragen met Jan van Ballegooijen of Berth Rijbroek-Nijland op 0165-700200.

Een Persoonlijkheids Profiel Analyse en Assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure, daarnaast zijn er 3 gespreksrondes.