Onze afdeling Customer Relations & Support is op zoek naar een:

Key Account Manager die uitblinkt in klantbeleving!

32 – 40 uur

Kunnen wij jou alles vragen als het gaat om klantrelaties? Weet jij als geen ander wat je klant nodig heeft en hoe jij ze kan ontzorgen? Wie weet tover jij binnenkort een smile op het gezicht van onze klanten!

Bij Forever Direct maak je deel uit van een internationale, dynamische omgeving. We groeien hard en het einde is nog niet in zicht. Service excellence staat bij ons centraal: het samen bouwen aan een uitzonderlijke klantbeleving zodat we elke dag een blijvend verschil kunnen maken.

Wat ga je doen?

  • Vanuit ons kantoor in Oud-Gastel bouw je relaties op met onze klanten (op afstand) in o.a. het buitenland en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van jouw accounts.
  • Klantbeeld bepalen, definiëren en vastleggen in het CRM-systeem.
  • Je voorziet je klant van relevantie (sales) informatie en begeleiden van het sales forecast proces. Adviseren van je klant o.b.v. van data-analyse en forecasting.
  • Monitoren en analyseren van de voorraadpositie van de klant en deze adviseren of noodzakelijke acties bepalen.
  • Zorgdragen voor een optimale samenwerking met interne partijen om de klant optimaal te kunnen ontzorgen.
  • Je fungeert als contactpersoon op tactisch niveau en bij escalaties om de samenwerking met partners als carriers en inspectiebureaus continue te optimaliseren.
  • Inhoudelijk aansturen van Customer Relations & Support Specialisten en ondersteunen van het realiseren van de klantwensen.
  • Overkoepelend handelen binnen de organisatie vanuit tactisch oogpunt om een klantgerichte denk- en handelswijze te stimuleren.

Wie ben jij?

Jij staat in je kracht als het gaat om optimale samenwerkingen te behalen met je strategische partners en zorgt ervoor dat de CRS Specialisten altijd op jou kunnen rekenen als het gaat om het inspireren van onze klanten. Jij bent continue bezig met het verbeteren van klantgerichtheid, excellente service, denken en handelen. Kortom, blije gezichten zijn jou niet vreemd!

Wat kun je van ons verwachten?

Binnen een professioneel en gespecialiseerd team krijg je de ruimte om een brede Key Account Managers rol te vervullen, zodat ook jij als individu en professional kan blijven ontwikkelen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je met een grote glimlach aan je dag begint, hebben wij natuurlijk ook een goed geregeld arbeidsvoorwaardenpakket! Je krijgt o.a. 27 vakantiedagen en daarbij de mogelijkheid om 5 dagen extra te kopen en een gunstige pensioenregeling.

Interesse?

Is je interesse gewekt, stuur ons dan een korte reactie. Jouw CV zegt al veel over jou als persoon, en van een lange (standaard) motivatiebrief wordt niemand blij. Zet kort op papier hoe wij jou kunnen binden en boeien, en welke energie jij mee neemt naar Forever Direct.