Vacatures

HR Business Partner

Voor onze HR-afdeling op zoek naar een:

HR Business Partner met pit!

32-40 uur per week

Heb jij een gezonde dosis positieve energie, die voor verbinding zorgt met elkaar en onze (interne) klanten en heb jij al meer dan 5 jaar aan vlieguren gemaakt binnen het HR-vakgebied als adviseur of partner? Heb jij daarnaast een gezonde dosis lef en geloof je dat je het verschil kan maken met een glimlach? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner adviseer en ondersteun je de managers van de stafdiensten binnen Forever Direct. Je hebt verschillende HR-projecten onder je hoede en werkt intensief samen met de HR Business Partner Operations, de HR-medewerker en de HR Manager.

Jouw taken en verantwoordelijkheid zijn onder andere:

  • Het adviseren en ondersteunen van het management bij personele, organisatorische en arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken.
  • Het creëren en bewaken van beleid, en het adviseren van management en medewerkers hierover.
  • Het verder vormgeven van leiderschapsontwikkeling binnen de verschillende afdelingen.
  • Het innoveren en verbeteren van HR-instrumenten en processen;
  • Het onderhouden van contacten met externe instanties zoals uitzendorganisaties, UWV en arbodienst

Wie ben jij?

Je hebt de passie en drive om het beste uit jezelf en anderen te halen, en dit verder te ontwikkelen. Je durft zaken op een prettige manier bespreekbaar te maken en bent analytisch scherp. Je houdt ervan om resultaat van je werk te zien en vindt het vooral leuk om samen met “jouw” managers een positief verschil te maken bij onze teams en klanten. Je vindt niet alleen werken belangrijk, maar je geniet ook van veel andere leuke dingen in het leven. Je brengt de energie die je daarbij opdoet mee naar het werk

Wat kun je van ons verwachten?

Binnen een klein, professioneel team krijg je de ruimte om een brede HR-rol te vervullen, zodat je jezelf als individu en als HR-professional verder kan ontwikkelen. Naast werk waar jij blij van wordt, word je natuurlijk ook goed beloond. Arbeidsvoorwaarden zijn bij ons goed geregeld!

Interesse?

Is je interesse gewekt, stuur ons dan een korte reactie. Jouw CV zegt al veel over jou als persoon, en van een lange (standaard) motivatiebrief wordt niemand blij. Zet kort op papier hoe wij jou kunnen binden en boeien, en welke energie jij mee neemt naar Forever Direct. Heb je vragen die echt niet kunnen wachten tot een gesprek, dan kun je tot 8 juli bellen met Barbara van de Ven, 06-21582683. Wij vinden vakantie en ontspanning heel belangrijk en zijn er de komende periode dus even niet. Pas na 5 augustus geven we je een terugkoppeling. Onze eerste kennismaking vindt plaats op maandag 10 augustus. Komt dit voor jou niet uit? Laat het ons even weten.

Beste collega-recruiters, jullie hulp stellen we graag nog even uit ;). We nemen zelf contact op als we jullie ondersteuning kunnen gebruiken.