Vacatures

E-COMMERCE manager

Onze afdeling Customer Relations & Support is op zoek naar een:

E-commerce manager met ambitie!

32-40 uur per week

Wat ga je doen?

Als E-commerce Manager ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken en ontwikkelen van de behoeftes van de EMEA landenorganisaties op het gebied van E-commerce activiteiten. Met jouw expertise adviseer jij over de nieuwe mogelijkheden die naadloos aansluiten in de bestaande verkoopstrategie van Forever Living Products.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Jouw onderzoeksresultaten van de EMEA landenorganisaties weet je duidelijk te vertalen naar kansen en adviezen.
  • Je design is gebaseerd op de ontwikkelingen in de Logistiek, Marketing, Legal en Data.
  • Je bouwt continue aan de vergroting van centrale kennis met de juiste experts die zich inzetten voor specifieke vraagstukken.
  • Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden projectmatig worden aangepakt en stuurt hierbij de projectmedewerkers aan als projectmanager.

Wie ben jij?

Je hebt geruime ervaring om met hogere niveaus aan tafel te zitten, meerdere jaren ervaring met begeleiden en inrichten van E-commerce activiteiten, ook op internationaal vlak. Je laat zien wat je in huis hebt als het gaat om Project Management en kan goed het overzicht behouden van de belangen en visie van onze klanten. Je gaat ervoor om lange termijn partnerschappen op te bouwen en wordt hét kenniscentrum omtrent E-commerce binnen Forever Direct.

Wat kun je van ons verwachten?

Binnen een professioneel en gespecialiseerd team krijg je de ruimte om een brede E-commerce rol te vervullen, zodat ook jij als individu en professional kan blijven ontwikkelen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je met een grote glimlach aan je dag begint, hebben wij natuurlijk ook een goed geregeld arbeidsvoorwaardenpakket!

Interesse?

Is je interesse gewekt, stuur ons dan een korte reactie. Jouw CV zegt al veel over jou als persoon, en van een lange (standaard) motivatiebrief wordt niemand blij. Zet kort op papier hoe wij jou kunnen binden en boeien, en welke energie jij mee neemt naar Forever Direct. Op 28 oktober storten we ons op de binnengekomen sollicitaties en gaan we iedereen voorzien van terugkoppeling. Maar weet alvast dat we onze eerste kennismakingsgesprekken plannen op 5 november en 6 november.

Voor onze collegarecruiters: we gaan het eerst zelf proberen te vervullen 😉