Vacatures

customer relations & support manager 

Onze Customer Relations & Support afdeling is op zoek naar een:

 

Manager Customer Relations & Support die de harten van het CRS-team én Forever Direct klanten weet te veroveren!

40 uur per week

Heb jij een gezonde dosis positieve energie en laat jij je team graag uitblinken in klantbeleving? Heb jij daarnaast al meer dan 10 jaren aan vlieguren binnen de wereld van Customer Relations en langere tijd ervaring met leiding geven aan een team van professionals? Een gezonde dosis overtuigingskracht en zorg jij ervoor dat je team met een glimlach naar het (virtuele) kantoor komt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Manager Customer Relations & Support EMEA ben je verantwoordelijk voor de CRS-afdeling samen met gedreven Key Accountmanagers en CRS-specialisten. Je geeft direct leiding aan de Key Accountmanagers die nauw samenwerken met de CRS-specialisten.

Jouw taken en verantwoordelijkheid zijn onder andere:

  • Je onderzoekt en realiseert een volledig begrip van de business en behoefte van onze B2B klanten.
  • Je spreekt serviceniveaus af met de klanten en managet deze op basis van klantbeleving.
  • Je bouwt én onderhoudt een CRS-infrastructuur die jouw team in staat stelt optimaal klantgericht te kunnen werken.
  • Je leert de organisatie een beter begrip te krijgen van wat onze klanten nodig hebben.
  • Je coacht en ontwikkelt de teamleden naar next level klantbeleving.

Wie ben jij?

Je hebt een passie en drive om jezelf en anderen te ontwikkelen. Je krijgt energie van je rol als klantambassadeur in het managen van onze continue reis naar optimale klantbeleving en kent de culturele communicatieve ins- en outs voor het optimaal bedienen van onze 90 EMEA landen. Je kan gemakkelijk de vertaalslag maken van visie naar praktijk en absorbeert politieke context/invloeden. Je pakt de ambassadeursrol met beide handen aan, blinkt uit in veerkracht en je EQ. Je hebt een verhoogde sensitiviteit dankzij je enorme voelsprieten. Je barst van het doorzettingsvermogen om te blijven bouwen aan een hoger plan.

Wat kun je van ons verwachten?

Binnen een professioneel en gespecialiseerd team krijg je de ruimte om een brede CRS rol te vervullen, zodat ook jij als individu en professional kan blijven ontwikkelen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je met een grote glimlach aan je dag begint, hebben wij natuurlijk ook een goed geregeld arbeidsvoorwaardenpakket!

Interesse?

Is je interesse gewekt, stuur ons dan een korte reactie. Jouw CV zegt al veel over jou als persoon, en van een lange (standaard) motivatiebrief wordt niemand blij. Zet kort op papier hoe wij jou kunnen binden en boeien, en welke energie jij mee neemt naar Forever Direct. Op 28 oktober storten we ons op de binnengekomen sollicitaties en gaan we iedereen voorzien van terugkoppeling. Maar weet alvast dat we onze eerste kennismakingsgesprekken plannen 5 november en 6 november.

Voor onze collegarecruiters: we gaan het eerst zelf proberen te vervullen 😉